Forum
güzel dergi ![]()
malın go to first alkjsdklasdhakjhd ![]()
ya blind guardian konserine bedava bilet kazanmışım, iyi, güzel ama istanbulu işaretlemiştim izmirdeki konsere yazılmış adım iyi mi ya
gerekli yere mail attım bakalım cvp bekliyorum ![]()
ex lanetli_peri
taniquetil, yarın dağıtımla ilgili yetkili kişilere şikayetini bildireceğiz. ilgin için teşekkürler.
içeriğimizi de şöyle özet olarak geçeyim, kapakta olmayanlar da görünsün:
HEADBANG’in 3.sayısı çıktı!
Blue Jean’in eki olarak piyasaya çıkan heavy metal misyonu Headbang’in üçüncü sayısı gazete bayilerinde. 13 kişiye yılın konseri olarak gördüğümüz Suicidal Tendencies konser bileti vereceğimiz sayımızın içeriği şöyle:
Blackie Lawless (W.A.S.P.) ile özel röportaj
Greg Mackintosh (PARADISE LOST) ile özel röportaj
Angela Gossow (ARCH ENEMY) ile özel röportaj
Dave Mustaine (MEGADETH) psikanalizi
Chris Spicuzza (CHIMAIRA) ile özel röportaj
Şanver Ofluoğlu’nun Büyük Heavy Metal Ailesi köşesinin konuğu: VAN HALEN
RUSH tarihi – bölüm 1!
APTÜLİKA Grup Perişan’ı 2007’de diriltti!
Pantera’nın külleri HELLYEAH ve DOWN
Beyazperdede Rock & Metal dosyasının 3. ve son bölümü
ECHOES OF ETERNITY’in taş solisti Francine ile özel röportaj
Rock barların efsane ismi KEMANCI
Yaşayan Ölüler’de JIMI HENDRIX
6 sayfa yeni albümler
4 sayfa metal dünyasındaki son haberler
Çağlan Tekil Geçmiş Metal Mimozaları’nda SUICIDAL TENDENCIES anılarını anlattı…
4 poster: LACUNA COIL, THE HAUNTED, DIMMU BORGIR, CHILDREN OF BODOM
Bu sefer alınası bir dergi olmuş,bugün alıp incelerim artık...
yararlı bilgiler var ben almıştım niisan sayısını iyiydii
bugün direk aldm valla ama daha okumadm inş. gene iyi bir iş çıkarmışlardır...
Progressive RoCkS!!!
pek dikkat etmemiştm bluejeanin eklerine ama :] almaı planlıorum en yakkn zmnda :]
..Lethe.. (H)
Ben bir önceki sayıyı almıştım Judas Priest hakkında yazılar olduğunu söyledi bir arkadaşım ben dergileri pek takip etmem duyunca haberi gidip hemen aldım.Hatta Manowar yazısı bile çıktı dergiden sevindim böyle önemli grupları Blue Jean gibi bir derginin ekinde çıkarttıkları için.
Ama Judas Priest yazısı hakkında eleştirdiğim noktalar vardı bir çok.Söz konusu Judas Priest olunca sessiz kalamadım ve o yazıyı yazan arkadaş ile tanıştım anlattım kendimce eksik gördüğüm noktaları.Uzun bir konuşmadan sonra anlatmak istediklerimizin aynı şeyler olduğunu kavradım.
Ama takdir ettim tutumlarını.Yapmak istedikleri şeyler günümüzde ki bir çok insanın dinlediği müziklerin köklerini öğretmekdi.Her sayıda eski gruplara yer vereceklerini söyledi.Tabi sadece bu gruplara yer vererek yayın hayatları çok başarılı sürmez.Çünkü günümüz gençliği bu gruplara hiç değer vermiyor dinlediği müziğin nasıl ortaya çıktıklarını bilmiyorlar.Ama isimlerini duyurmak açısında Blue Jean büyük bir şans.Tabi o dergiyi alan topluluk göz önünde bulundurulursa o eki okuyanların sayısı çok azınlıktadır.Resimlere bakıp geçen insanlardır çoğunlukla.Umarım ileride kendi başlarına çıkartabilirler dergiyi tutunmak zor çünkü bu piyasada.
Henüz yeni sayısını almadım ama en kısa zamanda edineceğim.Destekliyorum yaptıkları şeyleri sonuna kadar kendilerinden taviz vermedikleri sürece.
Rock Hard Ride Free!!
Angela Gossow röportajı enfes olmuş
Aptülika çok güzel kesin alınmalı ![]()
[url=http://www.guvenceylan.net]
[url=http://www.kapakmagazin.com]
KevinLomax, teşekkür ediyorum öncelikle ama hala olumlu bşr sonuç yok neyse bu sayıyı o akdar çok isterdimkii Paradise lost avr çünkü pff gitti yine..
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
Umarım başarılı olur
Music is for you and me,not the fuckin industry.
Haziran'da neler var bakalım,yazılsın artık Doğu Bey ? ![]()

dördüncü sayıyı bekliyorz
derginin içeriğini şöyle yazayım:
TÜRKIYE'NIN EN ÇOK OKUNAN ROCK&METAL DERGISI HEADBANG HAZIRAN 2007 SAYISIYLA TÜM BAYILERDE, TÜM TÜRKIYE'DE!!!
Headbang, Blue Jean ile birlikte 4YTL!!!
10 okuyucumuza DREAM THEATER konser bileti kazanma sansi!!!
Headbang Haziran sayisinin içerigi su sekilde:
Dream Theater (James Labrie ile özel röportaj)
Megadeth (Dave Mustaine ile özel röportaj)
Samael (Vorph ile özel röportaj)
Shadows Fall
Dimmu Borgir
Türk Metalinin Disi Savasçilari Listesi (Headbang Özel)
After Forever (Floor Jansen ile özel röportaj)
Orphaned Land (Kobi Fahri ile özel röportaj)
Uçk Grind (Tanju Can ile özel röportaj)
Büyük Heavy Metal Ailesi: Obituary
Aptülika'dan Grup Perisan
Rock Bar: Box (Beyoglu, Istanbul)
Yasayan Ölüler: Dimebag Darrell
Rush (Bölüm 2)
Albüm Kritikleri
Geçmis Metal Mimozalari
Posterler: W.A.S.P., MEGADETH, AFTER FOREVER, MOONSPELL
Blue Jean'in rock-metal içeriği de fena değil: marilyn manson, queens of the stone age, BRMC, evanescence, cem köksal vs. demir demirkan, yakup, özge fışkın, catafalque, üçnoktabir ve... türk rock müzisyenlerinden öss nasihatları... 30 kişiye Radar Live, 20 kişiye Türk Rock festival bileti
www.myspace.com/headbangmagazine