İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

HEADBANG Haziran 2011 10 kişiye Sonisphere bileti!

231 Gönderiler
94 Üyeler
0 Reactions
84.4 K Görüntüleme
doris
(@doris)
Gönderiler: 1133
Noble Member

ya bu arada "bedava blind guardian bileti kazanma" sonucu ne zaman belli olucak bilen var mı?

ex lanetli_peri

Gönderildi : 14/04/2007 9:55 pm
(@randallflagg)
Gönderiler: 92
Estimable Member

aylık "rock" dergisi sloganıyla çıkmış dergi...

içerik sadece metal di...

ben bir "pink floyd, eloy, yes" falan da görmek isterim...

ama özellikle "eloy"...

Gönderildi : 15/04/2007 7:16 pm
(@kevinlomax)
Gönderiler: 107
Estimable Member
Konu başlatıcı

aylık rock dergisi demedik hiçbir zaman. aylık rock-metal dergisi dedik. ilk sayıda thin lizzy vardı, ikinci sayıda europe vardı. her iki sayıda da beyazperdede rock&metal derlemesi vardı. ama esas rock içeriğimizi sanırım 3.sayıya sakladık. gelecek sayımızda rush, van halen ve jimi hendrix var. 52 sayfamız var, bu sayfa sayısını optimum ölçüde kullanmaya çalışıyoruz. pink floyd'a kısa zaman önce blue jean'de yer vermiştik. yes ve eloy gibi gruplara tabii ki ilerleyen sayılarda yer vereceğiz. öneriler ve eleştiriler için teşekkürler. söylediğiniz her şey bizim için gerçekten çok değerli.

Gönderildi : 15/04/2007 11:13 pm
(@thrasher63-32632)
Gönderiler: 161
Estimable Member

bana ithaf edildiğini düşündüğüm dergi.

Gönderildi : 19/04/2007 8:21 pm
(@hataraporu-33596)
Gönderiler: 39
Eminent Member

böyle bişey lazımdı zatii

Gönderildi : 23/04/2007 11:59 am
lordcaina
(@lordcaina)
Gönderiler: 6
Active Member

arkadşalr beni de aranıza alırsanız sevinirim ve bunlar süper uzun süredir aradığım siteyi buldum

Uyarı: Imzada resim yasaktır.

Gönderildi : 23/04/2007 3:45 pm
lordcaina
(@lordcaina)
Active Member

yani öyle olması lazım be yav

Gönderildi : 23/04/2007 3:50 pm
lordcaina
(@lordcaina)
Active Member

head bang daha yeni grupların dergisi bence bunlardan bişey olmaz

Gönderildi : 23/04/2007 3:59 pm
ilaydaydayday
(@ilaydaydayday)
Gönderiler: 250
Reputable Member

nisan sayısını aldım blue jean bomboştu ama onu boşver zaten süper bi dergii blue jean baya bi kar eder heralde

Gönderildi : 26/04/2007 5:26 pm
(@kevinlomax)
Gönderiler: 107
Estimable Member
Konu başlatıcı

3.sayımız bugün çıktı. Kapakta gördüğünüz konuların yanı sıra 6 sayfa albüm kritiği, 4 sayfa yeni haberler, Geçmiş Metal Mimozolarında Suicidal Tendencies maceraları yer alıyor. 13 kişiye de Suicidal Tendencies bileti veriyoruz.

Gönderildi : 28/04/2007 2:58 pm
Snake_Pit
(@snake-pit)
Gönderiler: 1154
Noble Member

Geçen ay Metallica şimdi Megadeth ehehe çok güzel bu dergi bana işliyor çok sevdim :-D
Metallica sevsemde Megadeth konserine gittim bu herifi seviyorum da fotodaki resimde elindeki bileklikler fian ne Ronnie James gibi eheheheh yakışır albümünü merakla bekliyorum ve alcam :-D
Wasp da var konserine gidemedik gelediğinde ondan haber almakta güzel olcak.

Do you want heavy?
Tallica gives you heavy , baby!

Gönderildi : 28/04/2007 3:06 pm
spirit_of_devil
(@spirit-of-devil)
Gönderiler: 281
Reputable Member

Bu tür dergilerin olması gerçekten çok iyi bişey, çünkü seçim şansı bırakıyor okuyuculara. Kalitesi bariz olanlar birkaç adım daha öne çıkıyorlar. Tıpkı yüxexes'te olduğu gibi. İçerik olarak çok güzel, albüm kritikleri şahane, ve önemli olansa yazarlarının dikkate değer kişilerin olması. Tüm bu nedenlerden dolayı yüxexes piyasada bir numaradır bence.
İlerleyen sayılarınızda "Headbang" olarak sizi bağımsız ve ayakları yere basmış bi şekilde görmek, bizleri daha mutlu ve umutlu kılacaktır... Tam gaz yola devam...

www.gothicsacred.com

Gönderildi : 28/04/2007 8:40 pm
silent_massacre
(@silent-massacre)
Gönderiler: 1812
Noble Member

posterler yine harika... Chimaira röportajını da çok merak ettim... bu sayı kaçmaz..

Arnold Civardagezer

Gönderildi : 28/04/2007 9:05 pm
(@taniquetil)
Gönderiler: 2875
Famed Member

ama Sakarya'nın Karasu ilçesine gelmiyo bunlr tek bulabildiğim müziğe dair bluejean onunda ya kapağı yırtık oluyo ya da bitmiş oluyo nasıl ulaşıcam ben :S.

MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!

Gönderildi : 28/04/2007 9:09 pm
spirit_of_devil
(@spirit-of-devil)
Gönderiler: 281
Reputable Member

Gönderen: @taniquetil
ama Sakarya'nın Karasu ilçesine gelmiyo bunlr tek bulabildiğim müziğe dair bluejean onunda ya kapağı yırtık oluyo ya da bitmiş oluyo nasıl ulaşıcam ben :S.

Merkezde tanıdığın birisine aldırabilirsin, yada merkeze gidecek olan birisine... ]:bubble:

www.gothicsacred.com

Gönderildi : 29/04/2007 5:47 pm
Sayfa 5 / 16
Paylaş: