Forum
blind guardian konserine bedava bilet kazanmak için aldım vallahi sırf ![]()
vnerol anmcdkoaghjfvknjde9fqpvk mmpfoğqwkrm vpqw
posterler güzel alcak gibiyim valla ama para yok ya birikir inş :d
........
Ben derginin ilk sayısını aldım. Gayet başarılı bir dergi olmuş. Arkasında büyük emek taşıdığını ilk bakışta fark ettiriyor. Ancak daha ilk sayıda Pentagram dışında herhangi bir yerli grupla ilgili yazı okuyamamış olmam (albüm kritikleri ve haberler dışında) beni biraz üzdü açıkçası.
Bu güzel çalışmayı sırtlayanları göz önünde bulundurduğumda "Headbang" dergisine kendimce bir misyon yüklemeden edemiyorum. Bence ihtiyacımız olan herhangi bir müzik dergisi değil. Amatör grupları bize tanıtan, yerli piyasayı özendirebilme gücüne sahip ve gene bu piyasanın sorunlarına eğilme ve çözüm bulma çabası içerisinde olan lider bir dergi, tabiri caizse bir lokomotif-dergiye ihtiyaç var. Bu neden Headbang olmasın? Bu potansiyele sahip olduğunuzu adım gibi biliyorum. Şahsi fikrim derginiz bu şekilde ağırlıklı olarak yabancı gruplara yer verecekse sayfalarında, hoş bir fantezi olacarak kalacaktır benim için. gene alırım okurum ve emeklerinizi takdir ederim. Ama sadece bu kadar
Önümüzdeki sayılarda daha fazla yerli içerik görebilmek dileğiyle. Tutun artık üretmeye çalışan şu insanların ellerinden. Topu topu kaç kişi kaldı ki?
-Abi şimdi buraya illa ciddi şeyler mi yazmak lazım?Hebele hübele yazsak?
-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam
"Gözlerin ıslanmış kadınım. Yağmur mu yağıyor yoksa?" Oldu mu
-Aferin
-Ehe
Birazdan gidip aLacağım , acayip merak sardı doğrusu dergi hakkında..
oLumlu-oLumsuz herkes birşeyler yazmış..Tek temennim Nisan sayısından önceki Blue Jean ile verilen dergininde bayilerde tükenmemiş oLmasıdır..
Okuduktan sonrada yorumumu yazacağım..
MerakLa okuyacağım özellikle Nisan sayısı ve Metallica yazıları..TeşekkürLer emeği geçen herkese.. ![]()
I cant remember anything...![]()
fallfromgrace, yerli gruplar konusunda Headbang oldukça hassastır. İlk sayıda Pentagram dışında Art Niyet, Ketum, Unleash gibi gruplar hakkında tanıtımlar var. Bu sayıda 2 sayfa Moribund Oblivion ile röportajın yanı sıra, Black Tooth, Magilum gruplarının tanıtımları var. Moribund ve Pentagram dışındakilerin bir albümü veya geniş bi şekilde dağıtılmış bi demo'ları yok. Dergide geniş çaplı yer verirken o grubun yeni bir ürün ortaya koymasını kıstas olarak görüyoruz. Tüm dergiler de böyle yapar zaten. Moribund Oblivion (beraberinde Bahadır'ın diğer projeleri Groza ve Exile) konu olmuştur çünkü yeni bi albümü piyasaya çıkmıştır, aynı şekilde Dreamtone, atıyorum Magick, atıyorum başka bi grup albüm çıkardığında o da konu olacaktır. Yoksa "hadi x gruba yer verelim" diye davransak o x grubunun dışındaki yüzlerce gruba haksızlık demektir. Ayrıca herhangi bi ürün ortaya koymadan bi gruba yer vermek o gruba yarar değil zarar verir. Çünkü yüzleri eskimiş olur. Çünkü ortada bir albümü, bir demosu, somut bir başarısı olmayan bi gruba yapılmış bi torpil gibi durur. Çağlan'ın ilk çıkardığı Laneth dergisi yıllarca kapağında yabancı bi gruba yer vermedi. Buradan Headbang'in yerli piyasaya bakışı anlaşılabilir.
2. sayıya yetişebildim ancak
ilk sayıda pentagramıda kaçırdık
nese...
güzel olmuş.içerik ve sunum doyurucu
otorşte gibi konuştum
ilerki sayılar için başarılar ve tekil bi dergi olarak görürüz umarım Headbang i ![]()
Why did you leave me
I thought you said you loved me
I thought you said you needed me
I guess I was wrong...
tekil bi dergi olarak görürüz umarım Headbang i
Bende bunu merak ettim doğrusu..
I cant remember anything...![]()
ya abi tamam güzel dergide ismini telefuz edemediğim bir grup ile dream theatre i nasıl karşılaştırılar ona aklım ermedi queeensrche mı öyle bişi gerçi dinlemeden yorum yapmak istemiyorum ama
Başlangıçların kölesiydim yıllar önce
L'antre Noir....Belenos
Derginin 2. sayısıda çok güzel olmuş özellikle ben sadi tırak in yazılarını okumayı çok severim delikasap tanda dergidede güzel yazıyor. BG konserine bile olay baya acayip miş çünkü ben dergiyi aldım bluejean i kuzene verdim oda istanbula gitti.. yani BG konserine bilet kazanmak için bluejean derginizin olması gerekiyor.. ilginç.. neden headbang te yazmıyor o numaralarda bluejean de yazıyor ki.. neyse güzel dergi bu gün sorular sorulacaktı elinde 'bluejean' dergisi olan şifreyle girip cevaplayıp alsın bileti! =)
[url=http://www.guvenceylan.net]
[url=http://www.kapakmagazin.com]
dergi o kadar baydıki genclik hangi müziğe doğru yönelirse ona doru aktivite yapıyolar bibokada benzemio dergi türkiyede zor dergisini tek gecerim..
www.myspace.com/dia_bolic
güzel bi dergi bence ya ama sayfa sayısı az ve içerik kısıtlı...
Progressive RoCkS!!!
ilk sayısını alıp tüm noktalarına virgüllerine kadar hertarafını okumuştum
ilgimi çekmişti.yeni sayısınıda alırıs artık
sadece metal içerikli olması ii olmuş.doru sayfa sayısı birazcık az ama..
blue jean harbiden ii dergi bence ![]()
Progressive RoCkS!!!
ya neden bu sayıda blind guardian röportajının tamamını vermemişler ki? röportajın sonunda uzun halini okumak için bluejean.com.tr/headbang a girin yazıyor, tamamını neden vermemişler anlamadım... ayrıca sitede röportajla ilgili birşey de bulamadım... neyse en kısa zamanda blue jeandn ayrılır umarım dergi ![]()
ex lanetli_peri