Forum
ben bu şarkıyı sana yazdım parçası güzel ama üstüste dinlenince bi süre sonra bayıyor bea
bir tek yağmur ve sonbahar şarkısını biliyorum. ve her iki şarkısını da çok beğeniyorum ![]()
ex lanetli_peri
HEYYY BU ADAM ROCKÇI DEGİL!!!! SERDAR ORTAÇı da koyalım o vakit foruma.... ALLAH ALLAH... TEOMAN a laf atanlara bakın yaaa....
yağmuru tuttum he bide adam ses teli rahatsızlığından sonra bu sese kavuşmuş
yaşamak hızlı bilr ölme biçimidir
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--*-*-*-*-*-*-
to live is to die
bugün bi dj,
-sırada cem edriyından yağmur şarkısı var,diyordu.![]()
arada iyi gidiyor işte..
fazıl say, cem adrian'ın en ince kadın sesinden en kalın erkek sesine kadar bütün sesleri hissederek çıkarabileceğini söylemiş.
hissetmesine birşey demem ama henüz en ince kadın sesi dışında sesini duyamadık. bi bağırsa da duyup anlasak sesinin ne kadar boru olduğunu.
şarkı sözlerini severim.
rookie metalci
bugün bi dj,
-sırada cem edriyından yağmur şarkısı var,diyordu.
arada iyi gidiyor işte..
evet bencede iyi gidiyo özellikle tam böle uyku moduna girmişken yada cok mutsuz oldugunuz bi anda
ulan onuda veririz ne isterlerse veririz can mı can kurban mı kurban_!
nerde kalmıstık!!!!..
fazıl say, cem adrian'ın en ince kadın sesinden en kalın erkek sesine kadar bütün sesleri hissederek çıkarabileceğini söylemiş.hissetmesine birşey demem ama henüz en ince kadın sesi dışında sesini duyamadık. bi bağırsa da duyup anlasak sesinin ne kadar boru olduğunu.
şarkı sözlerini severim.
onu bende duymustum evet cıkarrıyo bi ince kadın sesi bende tv makinasında duymustum hatta youtobe de olucak
ulan onuda veririz ne isterlerse veririz can mı can kurban mı kurban_!
nerde kalmıstık!!!!..
Ya inanamıyorum bu adaamın sesine o kadar müthiş bir ses 2 albümünü de baştan sonra dinledim ve şu an en çok dinlediklerim arasında 2 albümüde... Kesinlikle tavsiye ederimm
yağmur ve sonbahar şarkılarını dinlemiştim sözleri çok güzel ama sesine yorum yok ![]()
boris olshansky
cem adriandan odam kireç tutmuyoru dinleyin,ince sesinden eser yok...
kalın sesini merak edenlere;
Elime bi bıçak alıp sapıklık yapma isteği doğuran sevmediğim hatta nefret ettiğim bi kişi. Müziğin kalitesi yada yeteneği beni ilgilendirmiyo. Adamın hareketleri beni uyuz ediyo. Ayrıca tarzıda hoşuma gitmiyo normal söylerken fenadeğil ama öyle söyleyebiliyo diye sesini inceltmek zorunda değil.
INDE DEUS ABEST
iyi ses.sonbahar yagmur guzeller..
Birgün gelir herkes kendi yoluna gider..Herşey nasıl başladıysa öyle biter..
hikayenin nerde başladığının ne önemi war adamın şarkılarının hepsi hüzünlü hepsi bunalı anlamadım ki nası bi kafa war adamda..
ihitmmaler üzerine alınann nefeslerle tüketilen hevesler.. daha fazlası uğruna gööze alınamayan yarısı.. hiçliklle başlayan belkilerden kalan.. bbumuduurr gercekk yoksa dünyamı yalan !