Forum
Önce dinleyip sonra bir de üstüne beğendiğini söyleyen (uyuzluğuna mı yaptı emin değilim) arkadaşımı 14. kattan atma teşebbüsüme sebebiyet veren adamdır kendisi.Kimdir bu?
Hayatımda duyduğum en berbat besteler dalında grammy sahibi olma yolunda ilerleyen ve Hayko'ya yanarken "başımıza bu da mı gelicekti?" dediğim ikinci bir vak-a daha.
Hayko Cepkin'den bahsediosan, bilmiyorum ama adamın boru gibi scream vokal yaptığının pek farkında diilsin sanırım.Böyle şekilsel muhabbetleri müziğe karıştırmayın bence clean vokalde eleştiririm, tarzını eleştiririm ok ama adamın mükemmel bir scream vokali var..hakkını vermek lazım.. neye istinaden Cem Adrian'da sence kötü?..anlat bize bilgilenelim müzikal anlamda bulduğun eksiklikleri paylaşırsan ben kendi adıma çok mutlu olurum!!!
Her hırsı kaybettim; birisi olma arzusu yoktu, Bir şeye ulaşma arzusu yoktu. Yalnızca kendi içime atılmıştım. Bu bir boşluktu ve boşluk insanı deli eder. Ama Işığa giden tek kapı boşluktur. Buna, ancak delirmeye hazır insanlar erişirler demektir.
Ses aralığının genişliğine,ses rengine,sesini kullanışını çok beğeniyorum,çok orjinal bir müzisyen
Eren Kömürlü
www.myspace.com/ekomurlu
Galiba Hayko Çepkin sadece screamlerini konserde yapıyor albüm kayıtlarında veyahut kliplerde pek bi scream göremedim?
çünkü albümlerini kendi evinde yapıyor adam
-Abi şimdi buraya illa ciddi şeyler mi yazmak lazım?Hebele hübele yazsak?
-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam
"Gözlerin ıslanmış kadınım. Yağmur mu yağıyor yoksa?" Oldu mu
-Aferin
-Ehe
her pa$a torunu süper scream veya burtal atıor diye ele$tirilmicek heralde
Hayko Cepkin'den bahsediosan, bilmiyorum ama adamın boru gibi scream vokal yaptığının pek farkında diilsin sanırım.Böyle şekilsel muhabbetleri müziğe karıştırmayın bence clean vokalde eleştiririm, tarzını eleştiririm ok ama adamın mükemmel bir scream vokali var..hakkını vermek lazım.. neye istinaden Cem Adrian'da sence kötü?..anlat bize bilgilenelim müzikal anlamda bulduğun eksiklikleri paylaşırsan ben kendi adıma çok mutlu olurum!!!
Galiba Hayko Çepkin sadece screamlerini konserde yapıyor albüm kayıtlarında veyahut kliplerde pek bi scream göremedim?
Ben albüm kayıdını hiç dinlemedim herhangi bir klibini de izlemedim..Evet dediğin gibi konserlerde yapıyor çünkü benim izlediğim de canlı performanstı ve albüm kayıtların da oldukça farklı olduğunu duymuştum..İzlediğimde Gerçekten iyi bir scream vokali var.. Hiç öyle birşey beklemezken o sesi duyunca adamdan şok olmuştum
Her hırsı kaybettim; birisi olma arzusu yoktu, Bir şeye ulaşma arzusu yoktu. Yalnızca kendi içime atılmıştım. Bu bir boşluktu ve boşluk insanı deli eder. Ama Işığa giden tek kapı boşluktur. Buna, ancak delirmeye hazır insanlar erişirler demektir.
geçtim hareketlerinide geçtim ama son kısımdaki scream müthiş..
iiide screami süper die adamın diger yönlerini boşver edip süper demeye gelmez olay
olay bütünlük normalde şarkıyı nasıl söylüor,sözleri nasıl,kayıt nasıl die değerlendirirsin tek screamle i$ bitmez
artı verdigin video linki patlak çalı$mıor
onlar lafın geli$i ortaya söylenmi$ti
neyse ben i$te boylesi bi hıyarın tekiyim arada mesajlar atarım bölesi
dier sefere daha dikkatli olurum :/
sesı ve yorumu harıkaaa benle butunlesıyor harıka ya fazla soze gerek yok ![]()
tek Kelime
sev-mi-yorum...
Kanlı kollarımda bir ceset,
Kanlı kollarımda bir insan,
Kanlı kollarımda insanlar, dünya,yalanlar, ihanetler, acılar,
hepsi bir olmuşlar, hepsi tek olmuşlar,
benden beni almaya çalışıyorlar...
sadece yagmur sarkısı var zaten baska sarkısını begenmedım ama yagmur sarkısıda 10 albüme deger!!
Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım'ı dinleyince dumur olmuştum. Bu nasıl bir ses aralığıdır? Ama seviyor musun derseniz, pek fazla hoşlanmıyorum. Daha iyi çalışmalarla herkesin beğenisini kazanabilir.
NOTAYLA YARATILAN HİÇBİR ESER GÜRÜLTÜ DEĞİLDİR...
ben ilk bi arkadaşım sayesinde dinledim we sewmiştim şarkılarını hep çoksesli bişi sanırdım sonra ben bu şarkıyı sana yazdımı dinledim onun söylediğine inanmadım ben bi kadın söylüyo sanmıştım ama o söylüyomuş değişik bi sesi war ya sanırsam küçükken ses tellerinden bi hastalık geçirmiş sonra bu hale gelmiş ama yanlış biliyo da olabilirim
love fool person in doom tricks
seğredemedim ben onu yaws saat 4e kadar bekledm sonra sıkıldım yattım
love fool person in doom tricks
sonbahar şarkısını çok beğendim.. yagmur da guzel.
True enemy or false friend?