Forum
gary moore un hastasıyım acayip blues müzik yapıo ![]()
gary moore un hastasıyım acayip blues müzik yapıo
aslında gary moore daha çok rock soundlu müzik icra ediyor ama içinde blues toneleri barındırdığı için ve kendini blues sanatçısı olarak gördüğünden blues kategoride sayılabilir.
Kendimi Bulduğum Heryerdeyim
www.istanblues.org
gary moore un hastasıyım acayip blues müzik yapıoaslında gary moore daha çok rock soundlu müzik icra ediyor ama içinde blues toneleri barındırdığı için ve kendini blues sanatçısı olarak gördüğünden blues kategoride sayılabilir.
haklısın seside uyuyo benje ...
stevie ray vaughan nın tınılarında özgürleştiğimi farkettiğim anda jonh lee hooker,bb king,bonnie raitt ve daha aklıma gelmeyen birçok sanatçıyı geç keşfedip evet müzik budur demiştim ..
bence de çok çok kaliteli bir müzik türü dinlemeden olmaz gibi bir şey 
BB King,Van Halen ve Eric Clapton der susarım
Words escape me when i try to speak...
Eddie ile Alex'e soruyorlar yaptığınız tarz ne diye "biz hep Rock'N Roll yapmak istedik ama hep bunlar çıktı bilmiyorum tarzımız ne "
Van Halen Blues değildir tartışılır
sonracığıma Eric Clapton ve Gary Moore gibi isimler Blues icra ediyoruz biz dedikleri için ve azda olsa Blues tonelerinden ziyade konuları işledikleri için Blues denilebilir ancak genel anlamda Rocktur yahu.
www.istanblues.org
antiqueshe katılıorm
My Life İs Metal
Van halen mı yuh...
eric clapton ile garry moore biraz kırma doğru ama B.B king soyadı gibi kral'dır blues da..
B.B king soyadı gibi kral'dır blues da..
aynen katılıyorum zaten yaşayan efsanelerden de kim kaldıki.
www.istanblues.org
muddy waters dinleyin luisiana blues isterseniz mükemmeldir arkadaşlar tam bir özgürlük bence müzikte blues
Yaratmak güç istencinin en kudretli belirtisidir.
Karanlık da ona yataklık eder !
http://www.felsefehayat.net/
tabiiki b.b king de sayılmalıdır en başta
Yaratmak güç istencinin en kudretli belirtisidir.
Karanlık da ona yataklık eder !
http://www.felsefehayat.net/
Hendrix geldi aklıma başlığı görünce...