Tarja Turunen- Universal Müzik ile Anlaşma İmzaladı

Eski Nightwish vokali Tarja Turunen resmi sitesine 2006 için planlarından bahseden bir mesajı yolladı:
“ Yılın geri kalan kısmı için yaptığım planları açıklamaktan sevinç duyuyorum.
Bu sayfanın ‘concerts’ bölümüne bazı yeni konserler eklendi Lütfen onları gözden geçirin, bu arada yakında hazır olacak olan yeni web sitemin tasarımı üzerinde çalışıyoruz.
Haberin devamına tıklayın.
Diğer bir haber ise hepimizi mutlu edip, umutlandıracak: Nigtwish’in ‘End Of Era’ dvd ve cdleri dünya çapındaki ortaklarımızla piyasaya çıkmak üzere hazır.
Bu arada Teo Turunen’in debut albümü hazır ve bu yaz Finlandiya’da piyasa çıkmasını bekliyoruz. Albümde beraber bir düetimiz var ve bazı geri vokalleri arkadaşlarla beraber kaydedip düzenledim. Oldukça keyifliydi.
2004 yılında ‘Yhden Enkelin U nelma’ (Bir Melek’in Rüyası) single’ı ile başlayan ‘The Christmas’ Projesi, 2005 yılında Avrupa’da bir turneyle devam etti ve gelecek Christmas’da son bulacak.
Tüm Christmas albümünün kayıtları 2006 Haziran’dan Ağustos’un sonuna kadar yapılacak ve Eylül ayında mix edilecek. Şu anda Finlandiya’da en çok satan albümler arasına çoktan girmiş olan single albümün de yapımcılığını üstlendiği gibi bu albümün yapımcılığını da Esa Nimenien üstlenecek.
‘Henkäys Ikuisuudesta’ (Cennetten Nefes) adını verdiğimiz albümün tüm şarkılarını da seçmiş bulunmaktayım. Bu albümde son turnede söylediğim bazı şarkıların yanında yeni şarkılara da yer vereceğim.
Bu arada 2006 yılı Christmas Turnesi de onaylandı. Bu turneye de Henkäys Ikuisuudesta Kiertue ( Cennetten Bir Nefes Turnesi) adını vereceğiz. “Concerts” bölümünde tüm tarihlere bakabilirsiniz. Finlandiya’da bir sürü şehirde ilk vereceğim solo konserler beni oldukça heyecanlandırıyor. Ayrıca uzun zamandır gitmediğim Rusya’yı da ziyaret edeceğiz!
Son turnemizin tamamı akustikti; fakat bu kez yaylı çalgılar ve flütün eşlik eşlik ettiği bir grupla beraber sahneye çıkacağım. Hayal edebileceğiniz gibi program tamamen yenilendi.
Son olarak –ama en az önemli olarak değil- solo kariyerim için Universal Music Domestic Division Germany ile uzun süreli bir ortaklık başlatmamızdan onur duyuyorum.
Şu anda ilk solo albümüm üzerinde çalışıyoruz. Bu albüm çok fazla hırs ve enerji gerektiren büyük bir proje. Bir sanatçı olarak geleceğin bana getireceklerini görmeyi dört gözle bekliyorum.
Yeni bir dönemin başlangıcında sizlere hoş geldiniz diyorum…
Sevgiler,
Tarja”
Kaynak: www.tarjaturunen.com



2 yorum
herşey tamam da bu kadının vesikalık fotografını nerden buldunuz?
olsun ne güzel bende yoktu vesikalık fotosu yenisi eklemiş oldum 🙂