>>  Site Map >>  Forums >>  Eski Forum Mesajlari

Forum module - topics in forum:



Eski Forum Mesajlari - MetalTR.com - Eski Mesajlar Buraya Aliniyor.



15 yaşındaki kıza 11 kişi üç gün boyunca tecavüz etti.

MİDYAT(Mardin), (DHA)

MARDİN'in Midyat İlçesi'nde evinden kaçtığı belirtilen 15 yaşındaki R.B. adlı kızı 3 gün alıkoyarak tecavüz ettiği öne sürülen 11 kişi gözaltına alındı. Zanlılar adliyeye sevkedilirken, R.B., Mardin Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu tarafından koruma altına alındı.
Midyat İlçesi'nde yaşayan R.B., 1 hafta önce ailesine kızarak evinden kaçtı. Aile, kızlarının eve dönmemesi üzerine polise başvurup yardım isteyince, Midyat Emniyet Müdürlüğü ekipleri R.B.'yi akşam saatlerinde ilçede gezerken buldu. Polis merkezine götürülen R.B. kendisine 11 kişinin 3 gün boyunca tecavüz ettiğini daha sonra serbest bıraktığını söyledi. R.B.'nin zorla alıkonularak fuhşa sürüklendiğini tespit eden polis, kızın ifadeleri üzerine O.U., H.S., S.K., R.A., E.A., R.D., M.K., B.U., H.I., A.K., Ş.A.'yı gözaltına aldı.
Polisteki soruşturmaları tamamlanan 11 zanlı Cumhuriyet Savcılığı'na sevkedildi. Üç gün boyunca 11 kişinin tecavüzüne uğradığı anlatan R.B., Mardin Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu tarafından koruma altına alındı.


Kaynak : Milliyet
http://www.milliyet.com.tr/2007/11/13/son/sontur03.asp






ŞEREFSİZ KÖPEKLER,ADİLER, :'(






Kanlarında şerefsizlik ve adilik bulunan canlılar için bir ada ayarlamak ve onların hepsini oraya tıkmak lazım... Kadınlar için ayrı erkekler için ayrı bölmeler olsun ki o şerefsizler çok canları isterse kendi hemcinsleriyle girsinler ilişkiye.. Bu kadar adilik olur mu ya !






Sad Nefret ediyorum bu tür insanlardan... İnsan denilebilirse...






AurorA Wrote: :
Sad Nefret ediyorum bu tür insanlardan... İnsan denilebilirse...

Tabi ki denemez.. Benim mesajımda onlara '' canlılar '' adını verdim.. Hayvanda demedim insanda.. Onlar benim için sadece canlı.. O da nefes alıp verdikleri için!






nefesini kesmeli bunların!






Küfür etmemeliyim.. Küfür etmemeliyim.. Adi herifler.






Nefesi ve tüm kararlarını tek bir organlarıyla aldıkları, kesme işlemini belirli bir organ üzerinde düşünmek gerek sanırım... Sad Bir de şu ceza kanunumuz caydırıcı olabilse, insanlara nelerin yapılabilip, nelerin yapılmasının insanlık dışı olduğu öğretilebilse... :/






bitmez bu iğrenç haberler,bu iğrenç herifler olduğu müddetçe Confused






Er2 Wrote: :
ŞEREFSİZ KÖPEKLER,ADİLER, :'(


Ne denir, bilmiyorum ama onlari halka biraksalar iyi olurdu.






bence bu tür hayvanlar hadim edilmeli yoksa af çikar yine ellerini kollarini sallayarak gezer bu hayvanlar






sistem insanların üzerinde nasıl etkiler bırakıyor hiç bunlar gelmioyor sadece küfür edip üzülmek yarıyor galiba insalara .... ben insanların artık son evrim geçirdiğine inanıyorum ve bu evrim ahlaki boyuttaki iğrenç bi evrim zaman ilerdedikçe insan nesli tükeniyor insanlık artık geriliyor bunu ilk insanlar bile yapmaz dı...






bunu yapanları gercekten taksımde asıcaksın..amiane bi tabır belkı geri kafalı bıle dıyenleriniz olabılır..Ama benım dusuncem bu..Bu insanlar yasamayı hakketmıyor bence..






hadım ediceksin






bunu yapanlara insan denmez varya.Ahkam kesmeyi iyi bilirler ama her altı yerler.zaten dogudaki sapkınlık çok fazlaa.




Attention! You are currently viewing sitemap page!
We strongly suggest to look at original content

Search from web

Select page

Valid HTML 4.01 Valid CSS