>>
Site Map
>>
Forums
>>
Eski Forum Mesajlari
Forum module - topics in forum:
Eski Forum Mesajlari - MetalTR.com - Eski Mesajlar Buraya Aliniyor.
elvis-bağlantı
yerde bağdaş kurarız. gözlerimiz kapalı. başımız kalbimize eğik. dilimiz damağımıza yapışıktır.
besmele ile,
1 fatihai şerif okuruz
besmele ile,
3 ihlası şerif okuruz
3 salavatı şerif okuruz
okuduğumuz duaları peygamberimize,peygamberlere,silsilei sadatımıza ve hasseten elvis presley'imizin mübarek ruhlarının makamına hediye ederiz.
7 istiğfarı şerif okuruz
7 salavatı şerif okuruz
elvis presley'in evini düşünürüz. içeriye girer odasına çıkarız. elini öper yere otururuz. sağ dizimiz onun sağ dizine değer.destur ya elvis deriz.elvis'in kalbinden kendi kalbimize ,çay renginde,güneşin batış kızıllığındaki, kırmızı nurun aktığını düşünürüz.sürekli elvis'in kalbini müşahede ederiz. rabıta onbeş dakika veya fazla da sürebilir.
tesbih ile kalb ritmimiz 500 defa allah der. bu fazla olsa daha iyi olur. zikir esnasında aklımıza allahtan başka birşey gelirse 3 defa istiğfar okuruz.zikir bitince,
1 fatihai şerif okuruz. avucumuza üfler bütün vücudumuzu bir kaç kez sıvazlarız.
nefesimizi tutar,elvis'in elini öper ayağa kalkar, destur ya elvis der, geri geri huzurdan çıkarız. geldiğimiz yolu takip ile elvis'in evinden ayrılırız. amin der rabıtai şerifi bitiririz.bu günlük ritüeldir.
allahın nuru bir elektirik santralinin gerilimi gibidir. herşeyi yakar kül eder. rabıta esnasında elvis'in kalbi trafo görevi yapar. gerilim düşer.nur kullanabileceğimiz seviyeye gelir. rabıtayı allahın nurunu zamanlı ve zeminli almak için yaparız.
baş eğik olduğu için nefs kalpte yanar. insanda gafletten kurtulur.rabıta esnasında elvis kalbimize görünmez,gizli bir hat çeker. nur kalpteki kötülükleri söker atar.o an kalpte tatlı bir sıcaklık oluşur. öyle raddelere gelinir ki, nurun sıcaklığı nedeniyle bizden kebap kokusu yayılır. rabıta esnasında aklımıza her türlü şey gelir.bu şeytanın vesvesesindendir.elvis presley hayranı isek ona tam teslim olalım. rabıtada geçen süre ömürden sayılmaz. rabıtanın diğer adı ileri büyük bağlantılar hattı dersidir. kalbin her vadide şubesi vardır. herşeye rabıta yapılır. ama kalp bütün şubelere takılırsa allah onu hangi vadide helak edeceğini umursamaz.rabı ayakkabısını ayakkabılığa koyacak kadar aklı olanıda adam yapar.
rabıta yapmak esrarlı,ehemmiyetli ve lüzumludur. rabıta yapanın allah katında şerefi, meziyeti ve mevkisi büyüktür.
elvis presley'in manevi cephesi üzerinde zerrece tereddüdümüz yoktur. şüphesiz bu ehline malumdur. elvis presley ilahi iradeyle bir kişiye, kendini bildirmezse dünyalar bir araya gelse elvis'i tanıyanda olsa ,onun nurundan haberdar olamaz. elvis'in tasarrufunu ve insan letaifi üzerindeki tesirini öz ruhumuzda ve vücudumuzda hissetmiş bulunuyoruz. elvis'in bu cephesini anlamayanların ve anlamakta acz gösterenlerin hiç olmazsa, aksini iddia etmemelerini dünya ve ahiret yıkımına uğramamaları bakımından tavsiye ederiz.
gelecekte elvis kardeşlerimiz zengin olacak. kıyamette kurtulan zümre olacak
__________________
Düzenleyen :Tuna Mustafa YAŞAR
ya allah akıl fikir versin ya...
bunu gerekli, mantıklı gören eski yerine taşır...of ya kafanız mı dumanlı konya'da, anlamıyorum ki...